[1]
Григоријаду, С. 2021. ХЕРОИ НА ПИЕДЕСТАЛИ И „ХЕРОИНИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ“ ВО ПАРКОТ „ЖЕНА БОРЕЦ“. EthnoAnthropoZoom/ЕтноАнтропоЗум. 21, 21 (Oct. 2021), 156-204.