[1]
С. Григоријаду, “ХЕРОИ НА ПИЕДЕСТАЛИ И „ХЕРОИНИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ“ ВО ПАРКОТ „ЖЕНА БОРЕЦ“”, ЕАZ/ЕАЗ, vol. 21, no. 21, pp. 156-204, Oct. 2021.