Шварц, Џонатан. “"РЕСЕН Е НАЈГОЛЕМОТО СЕЛО" Студија на заедницата”. EthnoAnthropoZoom/ЕтноАнтропоЗум, no. 3 (November 23, 2016): 188-250. Accessed September 21, 2021. https://etno.pmf.ukim.mk/index.php/eaz/article/view/297.