1.
Григоријаду С. ХЕРОИ НА ПИЕДЕСТАЛИ И „ХЕРОИНИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ“ ВО ПАРКОТ „ЖЕНА БОРЕЦ“. ЕАZ/ЕАЗ [Internet]. 4Oct.2021 [cited 17Jan.2022];21(21):156-04. Available from: https://etno.pmf.ukim.mk/index.php/eaz/article/view/501